Sveiki visi,
Mano vardas Viktoras,esu is Kelmes raj. krepsini zaidiziu apie 4 su puse metu, zaidziu lengvojo sunkiojo krasto pozicijose...
kada nors svajoju prasimust i aukstesne lyga...(svajoju zaisti Zalgyrije)
Sweiki.
Mano vardas Vilmantas , esu iš Šilalės miestelio , krepsini zaidziu senokai , puolime esu gan universalus isskyrus tritaskius , su ginyba man sunkoka , todel tikrosios pazicijos kaip ir neturiu . krepsinis , yra mano hobis ir dalis gyvenimo , bet as kitaip nei kiti nesitikiu ateityje buti profesionalus krepsininkas , nes kiti sako , kad per gerai mokausi
wilmis84 parašė:
Sweiki.
Mano vardas Vilmantas , esu iš Šilalės miestelio , krepsini zaidziu senokai , puolime esu gan universalus isskyrus tritaskius , su ginyba man sunkoka , todel tikrosios pazicijos kaip ir neturiu . krepsinis , yra mano hobis ir dalis gyvenimo , bet as kitaip nei kiti nesitikiu ateityje buti profesionalus krepsininkas , nes kiti sako , kad per gerai mokausi
Sweiki,
Mano vardas Robertas, esu vienas is senesniu sio portalo nariu...Esu is Klp apskrities, ugis 188cm, 16 metu...labiau megstu zaisti arciau kasio, bet daznai metau neblogai ir is toliau...Kasi zaidziu tik del sawo malonumo...Tai tiek...
Brothers of Ball
U?siregistruok ?iuo adresu ir gauk 5 litus ? pigu.lt s?skait?!!!
https://pigu.lt/rekomenduoti?hash=14a479deceed671970598341ad622e82
Sweiki,
Mano vardas Ričardas, esu naujas šio puslapio narys... Esu iš žemaitijos... Krepsini žaidžiu apie 2 metus, mano ugis 162cm man 11m. Dažniausiai žaidžiu startiniam penkete, megstu žaist izaidėjo pozicijoj.
hi, man 13m. ugis 183cm. svoris 62kg. esu ish silutes miestelio. krepsini zaidziu nuo 7m. pirmasis treneris buvo Robertas Kuncaitis xDD apie krepsiny svajoju ir ateityje...
Martynas Macas iš Šilalės raj. Man 18. Krepšinį žaidžiu gal nuo 7 ar 6 metų. Tada dar iš vienos rankos mėtydavau ;D Ūgis 178 svoris 74. Visad žaidžiu įžaidėjo pozicijoje, nesvarbu ar yra žemesnių ar nėra.
Stiprioji pusė : 1. Daug pasuoju, dažnai sugebu prakišt kamuolį. 2. Galiu staigiai prasiveržt arba jei sunku prasiveržt įmest tritaškį. 3. Gerai ginuosi (kol jėgų yra)
Silpnoji pusė : 1. Visiškai klišas iš dvitaškių. 2. Kartais vietoj to kad mesčiau pasuoju, kas tikrai nevisada yra gerai. 3. Jei lieka kelios sekundės iki rungtynių pabaigos ir kamuolys pas mane, tai kiti kamuolio nelaukit
sweiki, as andrius, is rietawo, zemaitija man 16, krepsini zaidziu nuo 11-12 metu, tiksliai nezinau. profas nebusiu, nes kasio sules nelankau, beto per welai lost pradejau. labai megstu muzika, Breaks stiliu, o ateityje noreciau tapt DJ tai tiek.